Uudenvuodenlupaus: Mielekkäämpää työelämää

Vuosi lähenee loppuaan ja tässä vaiheessa on ollut tapana pohtia, mitä asioita voisi tehdä paremmin ensi vuonna. Yleensä uudenvuodenlupaukset liittyvät hyvinvointiin. Luvataan käydä enemmän kuntosalilla, pudottaa painoa tai syödä laadukkaampaa ruokaa. Entistä enemmän hyvinvointina nähdään myös ihmisen henkinen hyvinvointi ja siten uudenvuodenlupauksiin ovat liittyneet ajan ottaminen itselle monella tapaa, esimerkiksi ystäviä tavaten tai meditoiden.

Tänä vuonna toivon, että uudenvuodenlupauksiin kytkeytyy entistä useammin myös arkinen hyvinvointi työelämässä. Lupaus siitä, että ottaa aikaa itselleen pohtiakseen, olenko tyytyväinen työelämääni ja siinä tekemiini valintoihin. Voinko hyvin työelämässä ja saanko työelämästä energiaa muuhun elämääni. Mielekkään työn tekeminen tuottaa mielihyvää oman itsensä lisäksi myös lähipiirille. Kotona arjen kiireet eivät rasita yhtä paljon, jos työpäivän aikana ei tarvitse pinnistellä joka päivä voimiensa äärirajoilla tai epämukavuusalueilla. Mukava työyhteisö kantaa elämässä jokaiselle vastaantulevien raskaampien kausien yli.

Uskon, että voimme vaikuttaa moneen asiaan työelämässämme ja siksi työelämän haaveita ja toiveita ei tule ohittaa uudenvuodenlupauksissakaan. Tänä vuonna minä toivon, että saan olla opintojaan aloittelevan nuoren apuna hahmottamassa tulevaisuuden uramahdollisuuksia. Toivon myös, että voin sparrata työurallaan muutoksia hakevia aikuisia rohkeuteen nähdä ja sanoittaa oma osaamisensa. Lupaan tehdä parhaani jokaisen valmennuksen ja webinaarin parissa, koska haluamme että te kaikki pääsette lähemmäksi tavoitteitanne. Lupaan myös yllättyä, koska kuten aina ihmisten kohtaamisessa niin valmennuksissakin, opin paljon myös itse.

Menestystä uuteen vuoteen 2020!